JANZEN

Janzen biedt luxe beauty en home producten met heerlijke geuren. De geuren zijn ontstaan uit liefde voor reizen en brengen deze ervaring bij jou thuis. Janzen heeft een breed scala aan geuren en producten. Ontdek jouw favoriete geur.

JANZEN: Heerlijke geuren en verzorgingsproducten

Janzen biedt een breed assortiment van huisgeuren en verzorgingsproducten aan. Het merk heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging en parfums.

Janzen is ontstaan in 2010 tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk. Hier ontstond de slogan “alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom”. Door geuren en kleuren vanuit Grasse te combineren wilden de bedenkers van Janzen de ervaring in Grasse aan iedereen bieden. Uiteindelijk geeft Janzen het bijzondere gevoel van het maken van internationale reizen door bijzondere ingrediënten en kleuren te gebruiken in hun producten. Hieronder vind je meer informatie over Janzen en haar producten.

Ontdek de wereld van JANZEN geuren

De geuren van Janzen zijn bedoeld om het vakantiegevoel in huis te halen. Van kruidige geuren tot aan frisse, fruitige geuren: Janzen heeft voor iedereen wat wils. Zo biedt Janzen de geurlijnen Black 22, Grey 04, Sun 81, Blue 33, Earth 46, Sky 11, Coral 58, Fuchsia 69, Orange 77 en Skin 90. Deze geuren zijn te verkrijgen in diverse producten zoals een room spray, diffuser, body lotion, shower foam en scented candle.

Verrijk jouw huis met JANZEN geurstokjes

Wil jij dat jouw huis altijd lekker ruikt? Geef jezelf dat warme vakantie gevoel met de Janzen geurstokjes. De geurstokjes van Janzen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in dezelfde geuren als de andere Janzen producten. Hierdoor kun je de geur van jouw favoriete Janzen producten verspreiden door heel jouw huis.

Verzorg jouw huid met JANZEN douchegel en bodylotion

Janzen biedt ook verzorgingsproducten aan, zoals douchegel en bodylotion. Deze producten hebben een aangename geur en zorgen voor een optimaal verzorgde huid. De producten zijn verrijkt met natuurlijke en exotische ingrediënten. Hierdoor voelt jouw huid na gebruik zacht en gehydrateerd aan.

Elke maand een nieuwe JANZEN Sale

Ben je gek op Janzen maar wil je niet te veel betalen? Houd dan de Janzen Sale in de gaten via onze social media kanalen. Elke maand hebben wij een nieuwe Janzen sale. Hier worden Janzen producten aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo kun jij jouw favoriete Janzen producten scoren voor een lagere prijs.

Koop Janzen producten online of bij een van onze Janzen verkooppunten

Je kunt Janzen producten eenvoudig online bestellen. Op deze manier hoef jij de deur niet uit om jouw favoriete Janzen producten te kopen. We zorgen ervoor dat de producten snel bij je thuis geleverd worden zodat jij of je huis weer heerlijk ruiken.
Liever even de Janzen geuren in het echt ruiken? Dat kan bij een van de Janzen verkooppunten bij Cosmé Lifestyle. Wij verkopen de producten van Janzen in onze filialen in Hoogeveen, Haren en Roden. Onze medewerksters helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe lievelingsgeur. Tot snel!

Janzen