MAICAZZ

Maicazz is een kledingmerk voor dames dat zich focust op een vrouwelijke look met fijne details zonder in te leveren op comfort. Maicazz en Zizo zijn twee merken welke in elkaar over lopen en dus goed te combineren zijn.

Maicazz

Maicazz is een Nederlands kledingmerk dat is ontstaan als aanvulling op het merk Zizo. Het merk heeft een laidback luxe gevoel met een laagdrempelige esthetiek. In 2016 is Maicazz opgericht door Miran Aykaz en Alida Elema. Samen zijn ze goed voor zo’n 40 jaar aan mode-ervaring.

Maicazz werkt met verschillende runs in plaats van seizoenen. Dit komt omdat de seizoenen tegenwoordig meer in elkaar overlopen. Elke 20 dagen is er een nieuw thema waardoor je je kledingkast oneindig kunt blijven aanvullen.

Maicazz kleding

De kleding van Maicazz bestaat vooral uit bovenstukken. Zustermerk Zizo is gespecialiseerd in de onderstukken. Hierdoor vullen beide merken elkaar goed aan en zijn ze perfect te combineren. In 2021 zijn de collecties uitgebreid met een brei- en jassen-collectie. Maicazz kleding is geschikt voor alle leeftijden en biedt een everyday look met perfecte pasvorm.

Maicazz kleding nieuwe collectie

Maicazz werkt met verschillende runs in plaats van seizoenen. Dit komt doordat de seizoenen tegenwoordig meer in elkaar overlopen. Elke 20 dagen is er een nieuw thema waardoor je je kledingkast oneindig kunt blijven aanvullen.

Wil je de kleding van Maicazz liever even komen passen? Kom dan langs bij ons verkooppunt. Momenteel verkoopt alleen ons filiaal in Hardenberg Maicazz. Kom langs bij Cosmé Lifestyle Hardenberg voor de nieuwe collectie Maicazz kleding. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het passen of simpelweg voor advies.

Maicazz online

In onze online winkel vind je ons volledige assortiment aan Maicazz. Shop Maicazz kleding in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Hardenberg. Bij bestellingen vanaf 50 euro nemen wij de verzending voor onze rekening. Liever afhalen in Hardenberg? Dat kan natuurlijk ook. Bestel Maicazz online en selecteer Hardenberg als de afhaal locatie.

Maicazz Nieuwe collectie
Maicazz Broeken
Maicazz Truien & Vesten
Maicazz Jassen & Blazers
Maicazz Tops & T-shirts
Maicazz Blouses

Maicazz