Gun jezelf een compliment

Je vindt bij Cosmé niet één soort product of één merk vertegenwoordigd, maar wel alles rondom één centraal thema. “De mooiste versie van jouw leven leiden”

“Alles dat bijdraagt aan het gevoel van de mooiste versie van jezelf zijn.”

Bij Cosmé Lifestyle vind je iets om te dragen, om aan te hebben en om je schoon en zacht te voelen. Je vindt bij ons iets om te geven aan een ander, maar ook om jezelf lekker te verwennen en je mooi te voelen.

Geef je Lifestyle een compliment, kom gezellig winkelen bij Cosmé

Ons Verhaal

Waar je niet uitgekeken raakt

In 2012 zijn we geopend, destijds naast parfumerie Cosmé in Haren. Inmiddels bestaan we uit 4 fysieke winkels in Haren, Hoogeveen, Roden, Hardenberg en een webwinkel.

De winkels worden wekelijks aangevuld met nieuwe items. We staan voor shoppen in een ongedwongen sfeer

Thuis de sfeer proeven

Via de webwinkel willen we je een beeld geven wat je zoal bij ons in de winkel kunt vinden. Thuis kun je alvast de sfeer proeven en gemakkelijk je bestelling plaatsen. 

Een gedeelte van onze producten vind je in de webshop, dus we hopen je ook te inspireren zodat je een van de winkels gaat bezoeken.

Laat je verrassen

Laat je dan verrassen door ons aanbod. Elk seizoen worden fashion en woonaccessoires op elkaar afgestemd uit de laatste trends en kleuren.

Wil je inspiratie op  doen , lekker rondneuzen voor een cadeautje of een leuke outfit scoren, we helpen je uiteraard graag met een eerlijk advies.

Onze Merken

JANZEN
nukes Cosme Lifestyle

Gun jezelf een compliment